Kdo by neznal Tiramisu, tento jedinečný italský dezert. Tentokrát jsem se rozhodla udělat ho podle odborníka z italské relace S Italem v kuchyni. Nesehnala jsem sice piškoty Savoiardi, tak jsem použila klasické. Musím se přiznat, že toho amaretto jsem tam šoupla o trochu víc :) K tomu, že se používají do tohoto dezertu syrová vejce, žádné námitky nemám, je třeba používat čerstvé suroviny a vyhnout se špíně ze skořápky, proto vajíčka důkladně omyjte a osušte. A ať vás ani nenapadne vyměnit mascarpone za pomazánkové máslo, je to přísně zakázáno!!! :) Autor: Adkas
Kdo by neznal Tiramisu, tento jedinečný italský dezert. Tentokrát jsem se rozhodla udělat ho podle odborníka z italské relace S Italem v kuchyni. Nesehnala jsem sice piškoty Savoiardi, tak jsem použila klasické. Musím se přiznat, že toho amaretto jsem tam šoupla o trochu víc :) K tomu, že se používají do tohoto dezertu syrová vejce, žádné námitky nemám, je třeba používat čerstvé suroviny a vyhnout se špíně ze skořápky, proto vajíčka důkladně omyjte a osušte. A ať vás ani nenapadne vyměnit mascarpone za pomazánkové máslo, je to přísně zakázáno!!! :) Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě