Ostrokyselá polévka je tradiční čínský pokrm, který připravuji pravidelně. Na první pohled se může zdát komplikovaná, ale jakmile máte připravené všechny suroviny a správný recept, celý proces je ve skutečnosti velmi jednoduchý. Hoďte proto obavy za hlavu a vyzkoušejte si ji připravit i vy. Autor: Ivana Reisingerová
Ostrokyselá polévka je tradiční čínský pokrm, který připravuji pravidelně. Na první pohled se může zdát komplikovaná, ale jakmile máte připravené všechny suroviny a správný recept, celý proces je ve skutečnosti velmi jednoduchý. Hoďte proto obavy za hlavu a vyzkoušejte si ji připravit i vy. Autor: Ivana Reisingerová
Verzí ostrokyselé polévky existuje nespočet. Jednotlivé recepty se proto mohou mírně lišit zejména v použitých surovinách. Já jsem za poslední roky vyzkoušela několik variant, a právě tento recept se mi osvědčil nejvíce. Proto se k němu ráda vracím.
Ostrokyselou polévku před servírováním ozdobte zelenou částí cibulky, která vám zbyla. Ta jí dodá velmi příjemnou chuť. Při zahušťování polévky si dejte pozor, abyste nepoužili mnoho škrobu. Ostrokyselá polévka by totiž neměla být příliš hustá.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě