Připravíme si kulatou formu na pečení o průměru 22 cm, dno vyložíme pečícím papírem a můžeme se pustit do přípravy.
Sušenky pomocí mixéru rozmixujeme na jemný prášek, přidáme rozpuštěné máslo a promícháme. Základ navrstvíme na dno formy, pěkně uhladíme a odložíme do chladničky.
Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé šlehačky spolu s moučkovým cukrem a lžící přimícháme mascarpone. Do krému ještě přidáme ztužovač, šťávu z jednoho citronu a dobře promícháme.
Krém rozdělíme na 2 části, do jedné přidáme rozpuštěnou bílou čokoládu a promícháme.
Na základ navrstvíme obyčejný mascarpone krém, na obyčejný krém navrstvíme krém s bílou čokoládou a pěkně uhladíme. Odložíme do lednice pořádně ztuhnout a vrch ozdobíme nastrouhanou bílou čokoládou a kousky citronu.