Tento dezert určitě znáte s oranžovou želatinovou vrstvou navrchu. Tentokrát jsem tuto pomerančovou vrstvu vyměnila za jahodovou, která dodala tvarohu opravdu skvělou chuť. Jahody jsem měla z mrazáku, z minulého roku z mé zahrady, a čekaly právě na tuto příležitost dostat se do sladkého dezertu. Autor: Karambola
Tento dezert určitě znáte s oranžovou želatinovou vrstvou navrchu. Tentokrát jsem tuto pomerančovou vrstvu vyměnila za jahodovou, která dodala tvarohu opravdu skvělou chuť. Jahody jsem měla z mrazáku, z minulého roku z mé zahrady, a čekaly právě na tuto příležitost dostat se do sladkého dezertu. Autor: Karambola
Jednoduchý a přitom tak dobrý dezert. Hotový bude téměř okamžitě, přičemž stejnou rychlostí zmizí ze stolu. Kromě skvělé chuti potěší i pěkným vzhledem, díky kterému je jako stvořený i na svátky, například na blížící se Velikonoce.
Já dezert krájím na menší řezy, aby se dal dobře jíst. Vy ho však můžete klidně nakrájet i na větší kousky. Je to na vás. Máte chuť spíš na něco čokoládového? Vyzkoušejte tyto extra tvarohové Míša řezy s čokoládou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě