Tvarohové řezy Šuměnka jsou dokonalé, když máte chuť na něco sladkého a osvěžujícího. Já jsem se do nich pustila, když jsem v lednici našla tvarohy, kterým se blížil datum spotřeby. Nejdřív jsem zvažovala, že z nich udělám strouhaný koláč, ale nakonec zvítězil tento dezert. Krém jsem obohatila o zakysanou smetanu, kterou jsem zahušťovala práškovou šlehačkou. Manžel si pochvaloval. Určitě vyzkoušejte. Autor: Karambola
Tvarohové řezy Šuměnka jsou dokonalé, když máte chuť na něco sladkého a osvěžujícího. Já jsem se do nich pustila, když jsem v lednici našla tvarohy, kterým se blížil datum spotřeby. Nejdřív jsem zvažovala, že z nich udělám strouhaný koláč, ale nakonec zvítězil tento dezert. Krém jsem obohatila o zakysanou smetanu, kterou jsem zahušťovala práškovou šlehačkou. Manžel si pochvaloval. Určitě vyzkoušejte. Autor: Karambola
Takové dobré sladké osvěžení se hodí i během chladných zimních měsíců, kdy vám přinese závan léta. Řezy jsou jednoduché a rychlé. Ozdobit je můžete jakýmkoliv ovocem, které máte aktuálně doma.
Ztuhlý zákusek krájíme na menší kostky, které rovnou servírujeme. Před podáváním je můžeme ozdobit čerstvým ovocem. Ideální jsou kyselejší druhy, jako například maliny, rybíz nebo ostružiny. Ty prolomí výslednou chuť a zabrání tomu, aby zákusek chutnal mdle nebo nevýrazně.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě