Linecké cukroví připravuji obvykle na začátku prosince, aby mělo čas změknout. Na Štědrý den je tak dokonale jemné, křehké a na jazyku se krásně rozplývá. Tento recept, který používám každé Vánoce, mám ještě od své babičky a zatím mě ani jednou nezklamal.
Linecké cukroví připravuji obvykle na začátku prosince, aby mělo čas změknout. Na Štědrý den je tak dokonale jemné, křehké a na jazyku se krásně rozplývá. Tento recept, který používám každé Vánoce, mám ještě od své babičky a zatím mě ani jednou nezklamal.
Receptů na linecké cukroví najdete nespočetné množství. Pokud chcete nějaký ověřený, určitě vyzkoušejte tento. Připravuji ho každé Vánoce. Jde o zcela základní recept, který si můžete vylepšit různými kořením, kakaem nebo jinými ingrediencemi podle vlastní fantazie.
Hotové linecké cukroví skladujeme na chladném a tmavém místě. Pokud je máme rádi posypané moučkovým cukrem, uděláme to až těsně před podáváním. Jinak by se cukr rozpustil, což by mohlo pokazit vzhled i chuť cukroví.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě