Ovesná kaše s lesním ovocem

Zdravá a chutná snídaně. Obvykle to bývá tak, že po ranní hygieně skočíme do kuchyně, vezmeme rohlík, pomastíme máslem, položíme plátek šunky, plátek sýra, případně pokud nespěcháme, nakrájíme si i rajče a papriku. Taková snídaně jsou pro mě doslovný zabiják. Už jsem si zvykla na kaši, kterou ochutím mraženým ovocem a čokoládou. Autor: Lucka

Recept Ovesná kaše s lesním ovocem

Suroviny

4 lžícemraženého lesního ovoce
100 mlmléka
2 lžíceovesných vloček
med nebo cukr
hořká čokoláda

Postup přípravy

  1. Nejprve si necháme v malém hrnci rozvařit mražené ovoce, trochu si z něj odložíme na dozdobení.Tip: Vajíčková tlačenka - krok za krokem
  2. Poté přidáme mléko a ovesné vločky. Mícháme do zhousnutí.
  3. Kdo potřebuje, přidá případně cukr nebo med.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  4. Dozdobíme hořkou čokoládou a ovocem, které jsme si odložili.