Ovesné bochánky s mákem a jablky

Přidal: luckazubata, 14.3.2017
Kategorie: Zdravé dezerty, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Chuťovky, Podle ovoce, Jablka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ještě stále pokračuji ve zdravém stravování a řeknu vám někdy to je velmi těžké odolat dobrému klasickému jídlu jako jsou halušky, koprová omáčka s knedlíkem nebo sladké dezerty nebo jiné sladkosti. Když mě přepadne chuť na sladké, vždy si připravím ovesné bochánky, které ochutit mákem a jablky. A osladím to domácím medem, ne cukrem. Med je nebíčko v tlamičce při zdravém stravování a vůbec ho není třeba úplně vynechávat. Autor: LuckaZubata
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: luckazubata, 14.3.2017
Kategorie: Zdravé dezerty, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Chuťovky, Podle ovoce, Jablka
SUROVINY
140 grozmixovaných ovesných vloček
70 gmáku
2 ksjablka
2 ksvejce
2 lžičkyskořice
1 lžičkakypřícího prášku
1/3 hrnkumedu
hrstrozinek
- Vejce vyšleháme do pěny spolu s medem a skořicí, přidáme nastrouhaná jablka, rozinky a nakonec ovesnou mouku, mák a kypřící prášek. Vše dobře prošleháme.
- Do těsta můžeme přidat cokoliv.
- Na plech vyložený pečícím papírem tvoříme lžící placičky o průměru asi 5 cm.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Ovsené bochníčky s makom a jablkami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU