Ovocné Karpaty s vanilkovým a tvarohovým krémem

Přidal: NejLucka, 12.9.2015
Kategorie: Koláče, cukroví, Broskve, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ovocné Karpaty s vanilkovým a tvarohovým krémem.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 12.9.2015
Kategorie: Koláče, cukroví, Broskve, Podle ovoce
SUROVINY
Těsto:
5 ksvejce
200 mlvoda
150 gmáslo
200 ghladká mouka
špetkasůl
Žlutý krém:
3 bal.vanilkový pudink
1 lmléko
250 gmáslo
8 lžickr. cukr
Bílý krém:
200 mlsmetana ke šlehání
200 gjemný tvaroh
5 lžicmoučkový cukr
Dále budeme potřebovat:
broskve
moučkový cukr na posypání
- Vodu nalijeme do hrnce, přidáme máslo, špetku soli a necháme ho rozpustit. Když máme máslo rozpuštěné, přidáme mouku a zpracujeme kuličku, kterou vaříme 2-3 minuty. Když se hmota odděluje od stěn hrnce, odstavíme a necháme mírně vychladnout. Přimícháme jedno vajíčko po druhém a za každým důkladně utřeme. Hmotu rozdělíme na 2 části. V tenké vrstvě těsto rozetřeme na papírem vyložený plech na pečení a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů po dobu 15 - 20 minut. Během pečení troubu neotvíráme!
Zdroj: Recipeci
KOMENTÁŘE K RECEPTU