Použít můžete jakékoli ovoce. Prostě to, co máte rádi. Pokud budete mít kyselejší ovoce, přidejte klidně víc cukru do těsta. V tomto dezertu je také spousta mléka. Výsledek je takový, že se nejedná o žádnou buchtu, která vás bude dusit, ale tento dezert spíše připomíná pudink. Moc dobrý pudink. Jedná se o francouzský dezert a originální recept, který je s třešněmi, je z francouzského regionu Limousinje. Je to taková francouzská obdoba naší české bublaniny. Autor: Dvě v troubě
Použít můžete jakékoli ovoce. Prostě to, co máte rádi. Pokud budete mít kyselejší ovoce, přidejte klidně víc cukru do těsta. V tomto dezertu je také spousta mléka. Výsledek je takový, že se nejedná o žádnou buchtu, která vás bude dusit, ale tento dezert spíše připomíná pudink. Moc dobrý pudink. Jedná se o francouzský dezert a originální recept, který je s třešněmi, je z francouzského regionu Limousinje. Je to taková francouzská obdoba naší české bublaniny. Autor: Dvě v troubě
Zdroj: Dvě v troubě
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě