Panna cotta s borůvkovým přelivem

Přidal: agenz, 29.2.2016
Kategorie: Panna Cotta, Nejlepší dezerty, Dezerty, Moučníky, Borůvky, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Panna cotta s borůvkovým přelivem. Autor: Agenz
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: agenz, 29.2.2016
Kategorie: Panna Cotta, Nejlepší dezerty, Dezerty, Moučníky, Borůvky, Podle ovoce
SUROVINY
Hmota na panna cottu:
500 mlšlehačka 33%
2 lžícecukru
1 ksvanilkový lusk
3 plátkyželatiny
Omáčka:
200 gborůvek
dle chuticukr
100 mlsmetany
- Želatinu necháme dle návodu nabobtnat ve vodě.
- Necháme ohřát šlehačku s cukrem (nepřivádíme k varu) přidáme zrníčka z vanilkového lusku a vyždímanou želatinu a promícháme a necháme rozpustit.
- Nalijeme do forem a necháme minimálně 6 hodin ztuhnout v lednici.
KOMENTÁŘE K RECEPTU