Panna cotta s borůvkovým přelivem

Recept Panna cotta s borůvkovým přelivem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Panna cotta s borůvkovým přelivem. Autor: Agenz

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Hmota na panna cottu:

500 mlšlehačka 33%
2 lžícecukru
1 ksvanilkový lusk
3 plátkyželatiny

Omáčka:

200 gborůvek
dle chuticukr
100 mlsmetany

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Želatinu necháme dle návodu nabobtnat ve vodě.
  2. Necháme ohřát šlehačku s cukrem (nepřivádíme k varu) přidáme zrníčka z vanilkového lusku a vyždímanou želatinu a promícháme a necháme rozpustit.
  3. Nalijeme do forem a necháme minimálně 6 hodin ztuhnout v lednici.
  4. Před servírováním svaříme borůvky s cukrem a smetanou a přelijeme tím dezert.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit