NejRecept.cz Dezerty Nejlepší dezerty Panna Cotta Panna cotta s borůvkovým přelivem
Panna cotta s borůvkovým přelivem
Recept Panna cotta s borůvkovým přelivem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
agenz    ·   29.2.2016

Panna cotta s borůvkovým přelivem

Panna cotta s borůvkovým přelivem. Autor: Agenz

Suroviny

Hmota na panna cottu:

500 ml
šlehačka 33%
2 lžíce
cukru
1 ks
vanilkový lusk
3 plátky
želatiny

Omáčka:

200 g
borůvek
dle chuti
cukr
100 ml
smetany
Postup receptu
Vytisknout
  1. Želatinu necháme dle návodu nabobtnat ve vodě.
  2. Necháme ohřát šlehačku s cukrem (nepřivádíme k varu) přidáme zrníčka z vanilkového lusku a vyždímanou želatinu a promícháme a necháme rozpustit.
  3. Nalijeme do forem a necháme minimálně 6 hodin ztuhnout v lednici.
  4. Před servírováním svaříme borůvky s cukrem a smetanou a přelijeme tím dezert.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář