Pařený knedlík na sladko. Napadlo vás někdy takové využití knedlíků?

Recept Pařený knedlík na sladko. Napadlo vás někdy takové využití knedlíků?
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Dnes jsem dělala domácí knedlík k omáčce a jednu jsem naplnila povidly, zatočila jako když točíte závin a dala pařit 20 minut. Mňamka s mákem a polité máslem. Autor: Blažka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

500 gpolohrubá mouka
1 lžičkakrystalový cukr
1 lžičkasůl
20 gčerstvé droždí
2 lžíceolej
1 ksvejce
270 mlvoda

Dále:

na plněnípovidla
na posypánímletý mák
na posypánímoučkový cukr
na politímáslo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vynikající recept na domácí knedlík najdete zde: Pařený kynutý knedlík, který je měkký jako pavučinka a vždy se vydaří
  2. Trochu těsta mi zůstalo, tak jsem udělala i dezert pro mé vnoučata. Těsto jsem potřela povidly a zatočila jako závin. Opatrně jsem přeložila do parního hrnce a napařovala jsem 20 minut.
  3. Potom jsem vrch posypala mletým mákem, který jsem smíchala s moučkovým cukrem a ještě netřeba zapomenout ani na rozpuštěné máslo.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit