Jemné a nadýchané pařížské rohlíčky nesmí na Vánoce chybět. Každý rok se vracím k tomuto receptu, který mám vyzkoušený a vím, že se na něj můžu spolehnout. Kromě tmavé čokolády polévám rohlíčky i bílou, která jim dodává nezaměnitelnou chuť. Autor: Jana Jančíková
Jemné a nadýchané pařížské rohlíčky nesmí na Vánoce chybět. Každý rok se vracím k tomuto receptu, který mám vyzkoušený a vím, že se na něj můžu spolehnout. Kromě tmavé čokolády polévám rohlíčky i bílou, která jim dodává nezaměnitelnou chuť. Autor: Jana Jančíková
Poleva z bílé čokolády není na pařížských rohlíčcích tak tradiční jako ta tmavá. Rozhodně však stojí za vyzkoušení. Vánoční cukroví zjemní a zajistí skvělý chuťový zážitek.
Pařížské rohlíčky necháme ztuhnout a následně uložíme na chladné a tmavé místo. Při správném skladování by měly vydržet celé Vánoce.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě