Pastasciutta podle Majky

Recept Pastasciutta podle Majky

Přidal: , 14.5.2015

Kategorie: Penne, Vepřové, Maso, Těstoviny, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pro milovníky italské kuchyni. Těstoviny jako hlavní jídlo. Autor: Majka0407

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.5.2015

Kategorie: Penne, Vepřové, Maso, Těstoviny, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

vepřové mleté maso
olej
cibule
pepř
mletá červená paprika
vegeta
kečup
těstoviny (špagety, spirály, penne...)
tvrdý sýr (Eidam, parmezán, ...)

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cibuli pokrájíme nadrobno. Maso umeleme nebo si zakoupíme již pomleté.
  2. Cibuli zpěníme na oleji do červenohněda. Přidáme maso a opečeme. Když pustí šťávu přidáme pepř, papriku a vegetu. Promícháme. Přidáme kečup a dusíme cca 20-30 min.
  3. Špagety, penne, spirály nebo jiné těstoviny uvaříme obvyklým způsobem, přimícháme dušené maso a posypeme strouhaným eidamem nebo parmazánem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit