Pečená kotleta s žebry

Jednoduché hlavní jídlo, které vás nasytí na celé odpoledne. Žebra miluji. Toto jídlo buď má někdo velmi rád nebo jej nemusí vůbec. Ano, při papání se při tom pořádně zababrete, ale o to přece jde. Vychutnáte si každé sousto, každý kousek. Pokud necháte žebra marinovat i celou noc, masíčko bude mnohem více šťavnaté. Vyzkoušejte například medovou marinádu s chilli. Autor: HeMiShEk

Přidal:HeMiShEk, 30.5.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Pečená kotleta s žebry

Suroviny

podle potřebykotleta s žebry
2 kscibule
podle chutisušený česnek
podle chutimletý kmín
sůl, pepř
olej, voda

Postup přípravy

  1. Do pekáče dáme olej a přidáme nakrájenou cibuli. Na to umístíme kotletu.
  2. Osolíme, opepříme, okmínujeme a posypeme sušeným česnekem.
  3. Podlijeme trochou vody a zaděláme alobalem. Dáme péct do vyhřáté trouby. Občas zkontrolujeme.
  4. Podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem. Přeji dobrou chuť.=)