Minulý týden jsem v sobotu dělala skvělý oběd a myslím, že tento víkend to zopakuji. Můj manžel si na tomto obědě velmi pochutnal. Pečená krkovička byla měkká, šťavnatá, no prostě velmi chutná. Jako přílohu jsem tentokrát podávala pečené brambory a ještě abych nezapomněla tak k masu jsem přihodila pár koleček cibule a na drobno pokrájený česnek. Inspirujte se a připravte si tento skvělý oběd na sobotu nebo neděli.
Minulý týden jsem v sobotu dělala skvělý oběd a myslím, že tento víkend to zopakuji. Můj manžel si na tomto obědě velmi pochutnal. Pečená krkovička byla měkká, šťavnatá, no prostě velmi chutná. Jako přílohu jsem tentokrát podávala pečené brambory a ještě abych nezapomněla tak k masu jsem přihodila pár koleček cibule a na drobno pokrájený česnek. Inspirujte se a připravte si tento skvělý oběd na sobotu nebo neděli.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Péct to masi na 250°C je blbost. vznikne z toho škvarek. Ale jinak je to opravdu bodrý recept. To uznávám.