Pečená krkovička s opečenými brambůrky

Recept Pečená krkovička s opečenými brambůrky

Přidal: NejLucka, 19.3.2018

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantazie na talíři. Krkovice nebo jiný kus vepřového masíčka s pořádnou dávkou česneku a s červenou paprikou. Mé oblíbené jídlo, které bych neodmítla ani o půl noci, kdyby mě někdo zobdudil v posteli. Dokonce bych si určitě nabrala i podruhé :D ...

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: NejLucka, 19.3.2018

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd

SUROVINY

4 - 6 kssilné plátky vepřového masa (krkovičky)
2 ksčervené papriky
1 kscibule
5 stroužkůčesneku
250 mlvepřového vývaru
1 lžícemleté sladké papriky
2 špetkymletého kmínu
dle chutisůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na pánev dáme nakrájenou cibuli. Mícháme 4 - 5 minut.
  2. Přidáme maso, osolíme, posypeme mletou paprikou, kmínem a maso zprudka z obou stran orestujeme.
  3. Přendáme do pekáčku, přilijeme vývar, přidáme, papriku, česnek a zapečeme v troubě, dokud maso nezměkne.
  4. Brambory jsou uvařené ve slupce do poloměkka, oloupané, nakrájené na silnější kolečka, opečené ve fritéze a okořeněné paprikou a solí.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit