Pečená kotleta s žebry
Přidáno: 30.5.2017
Jednoduché hlavní jídlo, které vás nasytí na celé odpoledne. Žebra miluji. Toto jídlo buď má někdo velmi rád nebo jej nemusí vůbec. Ano, při papání se při tom pořádně zababrete, ale o to přece jde. Vychutnáte si každé sousto, každý kousek. Pokud necháte žebra marinovat i celou noc, masíčko bude mnohem více šťavnaté. Vyzkoušejte například medovou marinádu s chilli. Autor: HeMiShEk
ZOBRAZIT RECEPT
Kuřecí řízky pečené v troubě se sýrovou peřinkou
Přidáno: 16.3.2017
Kuřecí prsa pečená v troubě, která připravíte rychle a jednoduše. Jako přílohu můžete zvolit brambory nebo rýži. Chutná to výborně za tepla i za studena. Tak už si jen připravit suroviny a můžeme se pustit do přípravy. Pokud máte raději sušená rajčata, dejte je tam namísto čerstvých. S čerstvými to je více šťavnaté. Tento oběd je vhodný i na neděli. Alespoň podle mě by nedělní jídlo mělo být takové originálnější. Protože je to výborné i studené, můžete připravit i z dvojité dávky, aby vám zůstalo i na večeři nebo dokonce i na další den.
ZOBRAZIT RECEPT