Pečené brambory s francouzskou omáčkou
Už Vás nebaví klasická rýže nebo tradiční bramborové kaše jako příloha k hlavnímu jídlu? Připravte si chutné pečené brambory s francouzskou omáčkou. Omáčka se skládá z oleje, jablečného octa, česneku a dijonské hořčice. Dijonská hořčice dodá vynikající chuť, určitě ji nezaměňujte za naši klasickou. Zkoušela jsem to a originál je přece jen lepší. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Budeme potřebovat:
750 gbrambory
2 lžíceolivový olej
sůl
pepř
Omáčka:
1 stroužekčesnek
70 mlolej
2 lžícedijonská hořčice
2 lžícejablečný ocet
1 lžícekr. cukr
2 lžícepetrželka
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pečené zemiaky s francúzskou omáčkou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU