Zaměnila jsem klasické kuřecí nohy za kachní čtvrtky. Pouze sůl, kmín a voda na podlévání. Nic jiného vám netřeba. Já osobně nemám ráda ani pepř na kachně, proto ho nepřidávám, ale komu nevadí, může klidně přidat. K tomu jako příloha samozřejmě dušené zelí a domácí knedlík. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Zaměnila jsem klasické kuřecí nohy za kachní čtvrtky. Pouze sůl, kmín a voda na podlévání. Nic jiného vám netřeba. Já osobně nemám ráda ani pepř na kachně, proto ho nepřidávám, ale komu nevadí, může klidně přidat. K tomu jako příloha samozřejmě dušené zelí a domácí knedlík. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě