Není nic lepšího, jak upéct domácí buchty, které chutnaly a chutnají snad každému. Těsto, se kterým se luxusně pracuje, kyne jako z pohádky a po upečení je jemné jako pavučinka. Naplnit je můžete různými náplněmi, například ořechy, povidly, mákem, nutelou. My doma máme nejraději povidlové, taková klasika, která se u nás doma nikdy neztratí a nikdo se takových buchet nepřejí. Pokud mám například čerstvé ovoce, tak k lžičce povidel přidám i kousek ovoce. Určitě vyzkoušejte. Autor: Milka
Není nic lepšího, jak upéct domácí buchty, které chutnaly a chutnají snad každému. Těsto, se kterým se luxusně pracuje, kyne jako z pohádky a po upečení je jemné jako pavučinka. Naplnit je můžete různými náplněmi, například ořechy, povidly, mákem, nutelou. My doma máme nejraději povidlové, taková klasika, která se u nás doma nikdy neztratí a nikdo se takových buchet nepřejí. Pokud mám například čerstvé ovoce, tak k lžičce povidel přidám i kousek ovoce. Určitě vyzkoušejte. Autor: Milka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě