Pečené špikované krůtí stehno na cibuli a česneku

Recept Pečené špikované krůtí stehno na cibuli a česneku

Přidal: NejLucka, 29.7.2021

Kategorie: Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už déle jsem uvažovala, co by také chutné snědla moje rodinka k nedělnímu obědu. Po delším rozmýšlení jsem vykouzlila toto chutné jídlo, které nemohlo být lepší. Určitě skuste i vy.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: NejLucka, 29.7.2021

Kategorie: Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

krůtí stehno
anglická slanina
sůl
pepř
cibule
česnek
voda
máslo
červená paprika

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krůtí stehno nařízneme na několika místech a prošpikujeme špalíčky anglické slaniny, poté ho osolíme, opepříme a vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a zasypeme hojně nakrájenou cibulí na měsíčky a česnekem.
  2. Pečeme na 180 stupňů, otáčíme ho a přidáme kousek tuku a posypeme ho červenou paprikou.
  3. Pečeme přibližně hodinu dozlatova, ke konci dáme na 200 stupňů a dopečeme kůrku.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit