Pečený losos na másle

Recept Pečený losos na másle

Přidal: , 5.4.2019

Kategorie: Losos, Oběd, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kuřecího masa jsme již měli až až, tak jsem musela vymýšlet, co připravit k dnešnímu obědu. Nakonec jsem udělala rybku. V mrazničce jsem měla ještě z Vánoc odloženého lososa. Byl vynikající. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.4.2019

Kategorie: Losos, Oběd, Ryby a mořské plody

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Losos filet s kůží
máslo
mořská sůl
koření na ryby (napr.od Podravka)
citron

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Filet omyjeme ve studené vodě a osušíme papírovými utěrkami. Kůží dolů položíme do zapékací mísy, kterou jsme potřeli máslem, posypeme mořskou solí, rybím kořením a necháme 30 minut odstát.
  2. Před pečením poklademe na povrch plátky másla. Pečeme na 180 st 25 min.
  3. Upečený filet pokapeme citronovou šťávou.
  4. Podávat můžeme například s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit