Pekingské placky s bramborovou kaší

Přidal: Marta Mlyn, 28.8.2017
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Vánoce, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Na první pohled se zdá, že jsou to klasické řízky, ale je to úplně jinak. Maso je nakrájené na drobné kousky, které jsou smíchány s jinými surovinami, které vytvářejí jakoby těstíčko a smaží se to navrstvené na oleji. Vytvoří se tak placka, která připomíná řízek a tyto pekingské placky jsou opravdu velmi chutné. Autor: Marta M.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Marta Mlyn, 28.8.2017
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Vánoce, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
SUROVINY
cca 500 gkuřecí prsa nebo stehna
3 kscelá vejce
2 kscibule
3 stroužkyčesneku
3 PLbramborový škrob
2 PLkečup
1 PLsojová omáčka
2 PLolej
2 PLstrouhanka
1 lžičkamletá červená paprika
sůl, vegeta, pepř
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pekingské placky so zemiakovou kašou.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schnitzel Peking Art mit Kartoffelbrei an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ízes csirketócsni burgonyapürével.
KOMENTÁŘE K RECEPTU