NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Penne s kuřecím masem
Penne s kuřecím masem
Recept Penne s kuřecím masem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   30.1.2015

Penne s kuřecím masem

Jednoduché a rychlé jídlo. Skvělá volba na oběd nebo večeři. Vyzkoušejte tyto cestovinky, které jsou s kuřecím masem, posypané jemnou mozzarelou.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

150 g
penne těstoviny
1 ks
cibule
300 g
kuřecí prsa
1 lžíce
olivový olej
1 lžíce
rajčatový protlak
400 g
konzervovaná rajčata
80 g
kozí sýr
125 g
mozzarela
sůl
pepř
chilli koření
rozmarýn
Postup receptu
Vytisknout
  1. Penne těstoviny si uvaříme v osolené vodě. Cibuli si nakrájíme na drobno, masíčko na nudle.
  2. Na rozehřáté pánvi si rozpálíme olivový olej, osmahneme cibulku a přidáme maso. Když máme maso osmažené, přidáme protlak a následně konzervovaná rajčata. Vaříme cca 5 minut a přidáme kozí sýr. Dochutíme solí, pepřem, případně chilli kořením, přidáme rozmarýn (vcelku).
  3. Mozzarelu si nakrájíme na tenké plátky. Uvařené těstoviny si smícháme s omáčkou a navrstvíme je do zapékací misky. Na vrch poklademe na tenko nakrájenou mozzarelu a dáme zapéct do trouby při teplotě 200 stupňů 18 - 20 minut. Dobrou chuť!

Zdroj: Nosalty

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář