Pepřový steak na šalotce a cibuli

Recept Pepřový steak na šalotce a cibuli

Přidal: , 18.3.2017

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Gramáž surovin neuvádím záměrně. Záleží na počtu osob, kterým oběd vaříte, nebo i na kolik dní chcete mít navařeno. Je to obecný recept, který se připravuje s jakéhokoliv druhů masa. Já k této krkovičke a bramborové kaši podávám ještě volské oko. Dokonale se mi k tomu hodí to vajíčko, tak proč ne. Kdo nechce, nemusí podávat, my doma to takto máme rádi. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 18.3.2017

Kategorie: Oběd

SUROVINY

krkovička
šalotka
cibule
sůl, pepř
olej, voda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krkovičku si nakrájíme na plátky a osolíme a opepříme. Necháme chvíli odpočinout. Do pekáče si nakrájíme cibuli a šalotku.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej a krkovičku z obou stran krátce opečeme a naskládáme do pekáče.
  3. Výpek také přidáme. Zalijeme trochou vody a dáme péct do vyhřáté trouby.
  4. Občas otočíme. Pečeme do změknutí. Podáváme s bramborami a volským okem. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit