Když se chystáte připravovat pizzovníky nebo slané pečivo v pohodlí svého domova, tak ve většině receptů je uvedena i doba kynutí. Pokud jste se rozhodli, že chcete jíst pizzovníky hned, vyzkoušejte tento recept na těsto bez kynutí. K tomu, aby bylo těsto nadýchané se přidává prášek do pečiva. Nemusíte je vůbec potírat rajčatovou omáčkou, ani nemusíte přidávat šunku a sýr. Pokud uděláte obyčejné bochníky, věřte, že toto pečivo vám ke snídani zachutná.
Když se chystáte připravovat pizzovníky nebo slané pečivo v pohodlí svého domova, tak ve většině receptů je uvedena i doba kynutí. Pokud jste se rozhodli, že chcete jíst pizzovníky hned, vyzkoušejte tento recept na těsto bez kynutí. K tomu, aby bylo těsto nadýchané se přidává prášek do pečiva. Nemusíte je vůbec potírat rajčatovou omáčkou, ani nemusíte přidávat šunku a sýr. Pokud uděláte obyčejné bochníky, věřte, že toto pečivo vám ke snídani zachutná.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě