Koblihy se u nás dělají pravidelně. A to zejména v době masopustu nebo těsně po něm. S těstem velmi ráda experimentuji. Vždy se snažím najít ten nejlepší poměr surovin, aby bylo jemné a chutné. Myslím, že tentokrát se mi to i povedlo. Koblihy byly nadýchané jako obláček a neskutečně dobré.
Koblihy se u nás dělají pravidelně. A to zejména v době masopustu nebo těsně po něm. S těstem velmi ráda experimentuji. Vždy se snažím najít ten nejlepší poměr surovin, aby bylo jemné a chutné. Myslím, že tentokrát se mi to i povedlo. Koblihy byly nadýchané jako obláček a neskutečně dobré.
Koblihy jsou klasikou, která je ideální k obědu, večeři nebo jako něco sladkého během dne. Já je nejraději plním domácím džemem. Tentokrát jsem zvolila ostružinový a meruňkový, který jsem připravila podle tohoto receptu.
Šlehačkové koblihy jsou nadýchané, jemné a neskutečně dobré. Pokud by se vám však náhodou nechtělo čekat na vykynutí těsta, můžete vyzkoušet tento recept na koblihy bez kynutí, do kterých se přidává kefír.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě