Tak voňavý a přitom dobrý dort jsem už dlouho neměla. Perníkové těsto má krásné aroma a v kombinaci s jemným kaštanovým krémem je jednoduše k nezaplacení. Pokud hledáte nějaký dezert na oslavu nebo jen posezení s blízkými, právě jste ho našli. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Tak voňavý a přitom dobrý dort jsem už dlouho neměla. Perníkové těsto má krásné aroma a v kombinaci s jemným kaštanovým krémem je jednoduše k nezaplacení. Pokud hledáte nějaký dezert na oslavu nebo jen posezení s blízkými, právě jste ho našli. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kombinace perníku a kaštanů je pro mě nečekané, a přitom neskutečně chutné spojení. Když k tomu všemu přidáte ještě čokoládu, můžete si být jisti, že dostanete perfektní zákusek, ke kterému se budete pravidelně vracet.
Vrch dortu můžete ozdobit lyofilizovaným ovocem, nasekanými pistáciemi nebo čímkoli podle svých vlastních představ. Takto připravený dort dejte před podáváním alespoň na hodinu do lednice. Jednotlivé chutě se propojí a krém ztuhne, díky čemuž se bude dezert mnohem lépe krájet.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě