Zelňačka se mnohým spojuje se zimou a vánočními svátky. Připravit si ji však můžete kdykoliv. Vhodná je například během sychravého podzimu, kdy vás dokonale zahřeje. Můj recept na zelňačku obsahuje také chilli, proto je určený zejména pro milovníky pikantních jídel. Autor: Ivana Reisingerová
Zelňačka se mnohým spojuje se zimou a vánočními svátky. Připravit si ji však můžete kdykoliv. Vhodná je například během sychravého podzimu, kdy vás dokonale zahřeje. Můj recept na zelňačku obsahuje také chilli, proto je určený zejména pro milovníky pikantních jídel. Autor: Ivana Reisingerová
Zelňačka je sytá polévka, která je jako stvořená na oběd i večeři. Připravit si ji můžete na různé způsoby. Někteří do ní přidávají maso, jiní zase sušené nebo čerstvé houby. Její chuť následně mohou podpořit různé druhy koření. U nás doma milujeme chilli.
Zelňačku podáváme samostatně nebo s čerstvým chlebem. Před servírováním ji můžeme ozdobit lžičkou kysané smetany.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě