Tuto jednoduchou a rychlou roládu si zamilujete. Naplnit ji můžete čímkoli. Pokud nejste milovníkem pařížskej šlehačky, můžete jí vyměnit za tvaroh, pudink nebo ovoce. Určitě si tak přijdete na své. Autor: Jaroslava Fišarová
Tuto jednoduchou a rychlou roládu si zamilujete. Naplnit ji můžete čímkoli. Pokud nejste milovníkem pařížskej šlehačky, můžete jí vyměnit za tvaroh, pudink nebo ovoce. Určitě si tak přijdete na své. Autor: Jaroslava Fišarová
Roláda je jedním z nejrychlejších dezertů, které si můžete připravit. Po upečení korpusu stačí jen naplnit oblíbenou náplní, zatočit a podávat. Výborně chutná s čokoládovým krémem, čerstvým ovocem i sladkou marmeládou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě