Dnes jsem pekla šťavnatý koláček. S receptem bych se chtěla podělit, tak ať se líbí vyzkoušejte. Je opravdu velmi šťavnatý díky pudinku, který se přidává střídavě s těstem do formy. Musíte být trpělivý, protože to je asi jediný koláč, který se nesmí krájet ani teplý, protože by se mohlo stát, že pudink vám vyteče a jedli byste ho lžičkou. Pudink musí vychladnout, tehdy ztuhne a koláč se krájí výborně. Autor: Tereza
Dnes jsem pekla šťavnatý koláček. S receptem bych se chtěla podělit, tak ať se líbí vyzkoušejte. Je opravdu velmi šťavnatý díky pudinku, který se přidává střídavě s těstem do formy. Musíte být trpělivý, protože to je asi jediný koláč, který se nesmí krájet ani teplý, protože by se mohlo stát, že pudink vám vyteče a jedli byste ho lžičkou. Pudink musí vychladnout, tehdy ztuhne a koláč se krájí výborně. Autor: Tereza
Každý den nejlepší recepty a články
ono to takhle má být :)
Podruhé jsem udělala čokoladový pudink a jen 1+1/2 balení a nalila na vrch piškotu. Je to mnohem lepši. Viz foto
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Nevím zda je tu ještě autorka tohoto receptu. Vyzkoušela jsem ho, ale zdálo se mi hned na 600ml mléka 2 sáčky pudinkového prášku nějak moc. Pudink je velmi hustý a při pečení klesnul dolů, takže mám dole pudink a nad ním piškot. Ten je dobrý.