Poslední dobou máme u nás doma moc rádi pistácie, což je také důvod, proč se je snažím pravidelně zakomponovat do různých receptů včetně vánočního cukroví. Tentoraz jsem připravila tyto pistáciové stromky a hvězdičky s výborným pistáciovým krémem, které měly velký úspěch. Autor: Margita Markovičová
Poslední dobou máme u nás doma moc rádi pistácie, což je také důvod, proč se je snažím pravidelně zakomponovat do různých receptů včetně vánočního cukroví. Tentoraz jsem připravila tyto pistáciové stromky a hvězdičky s výborným pistáciovým krémem, které měly velký úspěch. Autor: Margita Markovičová
Pistáciový krém je skvělý, ale klidně ho můžete nahradit jakýmkoli jiným. Vhodná je i ořechová náplň nebo sladkokyselý džem (například tento rybízový).
Stromky a hvězdičky si můžete klidně připravit i několik týdnů dopředu a následně je naplnit těsně před Štědrým dnem. Aby vám vydržely co nejdéle, skladujte je na suchém, tmavém a chladném místě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě