Pistáciové vánoční cukroví

Recept Pistáciové vánoční cukroví
FOTO OD VÁS
Recept Pistáciové vánoční cukroví
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající křehké vánoční cukroví. Do těsta se přidává pistáciový pudink, který dodá těstu jemnost a křehkost. Slepovala jsem Nutellou, ale klidně ji můžete nahradit za váš oblíbený krém, například vyšlehat salko spolu s máslem nebo máslo s vanilkovým pudinkem. Jsou velmi chutné, vřele doporučuji. Autor: Petra H.

FOTO OD VÁS
Recept Pistáciové vánoční cukroví
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Základ:

200 ghladké mouky
3 bal.pistáciové pudinky
125 gtuku
125 gcukr moučka
1 ksvejce

Krém:

Nutela

Poleva:

100 gčokoláda na vaření
50 gOmegy
- rozpustíme ve vodní lázni

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme do druhého dne odležet.
  2. Těsto vyválíme, vykrajujeme kolečka a upečeme. 
  3. Pečeme na 180 stupňů dozlatova. Těsto je křehké, tak pracujte opatrně.
  4. Po vychladnutí kolečka slepujeme nutelou.
  5. Půlku kolečka namáčíme do čokoládové polevy.  
  6. Poleva:
    Rozpustíme čokošku s omegou ve vodní lázni.
  7. Dozdobíme dle vlastní fantazie.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit