Tak o těch už ani vidu ani slechu. Asi bylo třeba udělat dvě dávky. Už dávno jsem nepekla pizzovníky z kynutého těsta. Zvyknu je péct často, ale pouze z listového, je to přece rychlejší než zadělávat kynuté těsto. Ale řekněme si pravdu, z toho kynutého domácího je to opravdu velká dobrota, mnohem chutnější než z listového :) Autor: Milka
Tak o těch už ani vidu ani slechu. Asi bylo třeba udělat dvě dávky. Už dávno jsem nepekla pizzovníky z kynutého těsta. Zvyknu je péct často, ale pouze z listového, je to přece rychlejší než zadělávat kynuté těsto. Ale řekněme si pravdu, z toho kynutého domácího je to opravdu velká dobrota, mnohem chutnější než z listového :) Autor: Milka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě