Pizzovníky z kynutého těsta, za kterými se pouze zapráší

Přidal: Emília Raganová, 21.6.2018
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak o těch už ani vidu ani slechu. Asi bylo třeba udělat dvě dávky. Už dávno jsem nepekla pizzovníky z kynutého těsta. Zvyknu je péct často, ale pouze z listového, je to přece rychlejší než zadělávat kynuté těsto. Ale řekněme si pravdu, z toho kynutého domácího je to opravdu velká dobrota, mnohem chutnější než z listového :) Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 21.6.2018
SUROVINY
Těsto:
1 kghladké mouky
6 dlmléka
1 kostkadroždí
2 PLcukru
1 ČLsoli
2 dloleje
Náplň:
0,5 kgšunky nebo salámu ...
0,5 kgsýra
1 konzervakukuřice
kečup
pizzu koření
- Zatímco vykyne, připravíme si náplň. Šunku nebo salám nastrouháme, nebo necháme celá kolečka. Ja jsem zvolila druhou možnost a použila jsem všechno, co jsem doma měla, šunku, salám, slaninu ...
- Sýr také nastrouháme.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ellenállhatatlan házi pizzás csiga.
KOMENTÁŘE K RECEPTU