Pizzový věnec se smetanovým základem, šunkou, čedarem a žampiony

Recept Pizzový věnec se smetanovým základem, šunkou, čedarem a žampiony

Přidal: , 18.4.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pizzový věnec se smetanovým základem, šunkou, čedarem a žampiony. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 18.4.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Pizza těsto:

0,5 kghladké mouky
250 mlvody
35 mloleje
3 gsušeného droždí
špetkasoli

Náplň - dle chuti, já použila:

zakysaná smetana
šunka
uzený sýr a čedar
čerstvé žampiony
koření na pizzu

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Suroviny na těsto prohněteme v hladké těsto a necháme 2 - 3 hodiny kynout.
  2. Vykynuté těsto rozdělíme na 2 díly. Každý díl vyválíme dokulata. Přeneseme na plech! Prostředek nakrojíme podle obrázku a naplníme. Nakrojené konce vytočíme směrem ven a přilepíme k okraji těsta.
  3. Necháme na plechu ještě 15 minut kynout a upečeme při 180 °C.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit