Zvykla jsem si na marinády, které připravuji velmi ráda. Maso po marinování je velmi jemné a čím déle maso marinujete, tím chutnější je. To je podle mých zkušenosti a proto bych se s vámi chtěla podělit také o tyto marinované plátky, na které recept jsem objevila nedávno v časopise a tak jsem je musela vyzkoušet. Zaujal mě hlavně název Tokio. Co to má s tím společné nevím, ale jídlo bylo výborné. Autor: Adddy
Zvykla jsem si na marinády, které připravuji velmi ráda. Maso po marinování je velmi jemné a čím déle maso marinujete, tím chutnější je. To je podle mých zkušenosti a proto bych se s vámi chtěla podělit také o tyto marinované plátky, na které recept jsem objevila nedávno v časopise a tak jsem je musela vyzkoušet. Zaujal mě hlavně název Tokio. Co to má s tím společné nevím, ale jídlo bylo výborné. Autor: Adddy
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě