Plátky Tokio s rýži

Zvykla jsem si na marinády, které připravuji velmi ráda. Maso po marinování je velmi jemné a čím déle maso marinujete, tím chutnější je. To je podle mých zkušenosti a proto bych se s vámi chtěla podělit také o tyto marinované plátky, na které recept jsem objevila nedávno v časopise a tak jsem je musela vyzkoušet. Zaujal mě hlavně název Tokio. Co to má s tím společné nevím, ale jídlo bylo výborné. Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 26.11.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Plátky Tokio s rýži

Suroviny

Marináda:
4 kskotlety
3 lžícekečupu
1 lžícesojové omáčky
1 lžíceworcestrové omáčky
půl lžičkysoli
2 lžícečerveného vína
špetkazázvoru
4 lžíceoleje na smažení

Postup přípravy

  1. Kotlety naklepeme. Ingredience na marinádu smícháme a potřebe směsí kotlety, necháme aspoň půl hodiny odležet.
  2. Kotlety zprudka opečeme z obou stran, podlijeme, přiklopíme poklicí a dodusíme do měkka.
  3. Podáváme s rýží, kotletu ozdobíme zeleninou.