NejRecept.cz Část dne Oběd Plátky Tokio s rýži
Plátky Tokio s rýži
Recept Plátky Tokio s rýži
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   26.11.2017

Plátky Tokio s rýži

Zvykla jsem si na marinády, které připravuji velmi ráda. Maso po marinování je velmi jemné a čím déle maso marinujete, tím chutnější je. To je podle mých zkušenosti a proto bych se s vámi chtěla podělit také o tyto marinované plátky, na které recept jsem objevila nedávno v časopise a tak jsem je musela vyzkoušet. Zaujal mě hlavně název Tokio. Co to má s tím společné nevím, ale jídlo bylo výborné. Autor: Adddy

Suroviny

Marináda:

4 ks
kotlety
3 lžíce
kečupu
1 lžíce
sojové omáčky
1 lžíce
worcestrové omáčky
půl lžičky
soli
2 lžíce
červeného vína
špetka
zázvoru
4 lžíce
oleje na smažení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kotlety naklepeme. Ingredience na marinádu smícháme a potřebe směsí kotlety, necháme aspoň půl hodiny odležet.
  2. Kotlety zprudka opečeme z obou stran, podlijeme, přiklopíme poklicí a dodusíme do měkka.
  3. Podáváme s rýží, kotletu ozdobíme zeleninou.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář