NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Plněná kuřecí kapsa zapečená ve smetaně
Plněná kuřecí kapsa zapečená ve smetaně
Recept Plněná kuřecí kapsa zapečená ve smetaně
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Coolinarika

Jednoduché a rychlé jídlo, které chutná každému. Inspirace na zítřejší oběd.

NejLucka NejLucka    ·   2.1.2016

Plněná kuřecí kapsa zapečená ve smetaně

Jednoduché a rychlé jídlo, které chutná každému. Inspirace na zítřejší oběd.

Suroviny
5 ks
kuřecí prsa
2 ks
cuketa
100 g
feta sýr
400 ml
smetana ke šlehání
2 lžíce
hořčičná semínka
sůl, pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a osušíme. Překrojíme na polovinu - uděláme kapsu, kterou naplníme nastrouhanou cuketou, kterou jsme osolili a nechali chvíli odstát, aby pustila vodu. Rukama jsme ji "vyždímali", aby během pečení nepustila hodně vody. K cuketě jsme přidali feta sýr.
  2. Povrch masa osolíme a opepříme. Kapsy vložíme do zapékací mísy. Zalijeme smetanou, do které jsme přidali hořčičná semínka nebo klasickou hořčici a zapečeme v troubě.
  3. Teplota trouby 190 stupňů, čas pečení závisí na velikosti masa. Nepečeme dlouho, abychom maso nevysušily.
  4. Podáváme s mrkví, zeleninovým salátem nebo bramborami.

Zdroj: Coolinarika

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář