Plněná kuřecí prsa s vařenými brambůrky

Taková klasika na oběd. Pokud se mi nechce vymýšlet, co k obědu, tak obvykle udělám tyto plněná kuřecí prsa. Plním čímkoliv, dnes jsem plnila mozzarelou, šunkou a dokonce jsem to ještě obalila v klasickém trojobalu a vysmažila na pánvi, tak to byl vytuningovaný kuřecí řízek. Chutnalo to božsky, ještě kdybych dovnitř dala i slaninu, tak by to nemělo ani jedné chybičky. Autor: Marta

Přidal:Marta Mlyn, 9.6.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Plněná kuřecí prsa s vařenými brambůrky

Suroviny

2 kskuřecí prsa
1 ksmozzarella
trochašunky
sůl, pepř
vajíčka, mouka hladká a strouhanka

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nakrojím a do každého zářezu dám plátek mozzarella a kousek šunky.
  2. Opepříme, osolíme a obalíme v trojobalu.
  3. Smažíme v dostatečném množství oleje. (Nemusí být mozzarella, ale i eidam nebo čedar).
  4. Po vysmažení ukládám na papírový ubrousek, abychom řízky nebyli příliš mastné.
  5. Podávala jsem s vařenými bramborami s máslem.