Taková klasika na oběd. Pokud se mi nechce vymýšlet, co k obědu, tak obvykle udělám tyto plněná kuřecí prsa. Plním čímkoliv, dnes jsem plnila mozzarelou, šunkou a dokonce jsem to ještě obalila v klasickém trojobalu a vysmažila na pánvi, tak to byl vytuningovaný kuřecí řízek. Chutnalo to božsky, ještě kdybych dovnitř dala i slaninu, tak by to nemělo ani jedné chybičky. Autor: Marta
Taková klasika na oběd. Pokud se mi nechce vymýšlet, co k obědu, tak obvykle udělám tyto plněná kuřecí prsa. Plním čímkoliv, dnes jsem plnila mozzarelou, šunkou a dokonce jsem to ještě obalila v klasickém trojobalu a vysmažila na pánvi, tak to byl vytuningovaný kuřecí řízek. Chutnalo to božsky, ještě kdybych dovnitř dala i slaninu, tak by to nemělo ani jedné chybičky. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě