Nevíte jak spotřebovat staré pečivo, které zůstalo z předešlého dne? Dám vám nápad, jak ho spotřebovat a vykouzlit tak nový oběd, který si velmi oblíbíte. Španělské ptáčky se zvyknou připravovat z hovězího masa, ale já jsem zkusila připravit takovou sekanou. Naplnila jsem ji vajíčkem, párkem, okurkou a přidala jsem ještě kapii. Ta dala celému masu krásnou barvu. Určitě vyzkoušejte, bylo to vynikající.
Nevíte jak spotřebovat staré pečivo, které zůstalo z předešlého dne? Dám vám nápad, jak ho spotřebovat a vykouzlit tak nový oběd, který si velmi oblíbíte. Španělské ptáčky se zvyknou připravovat z hovězího masa, ale já jsem zkusila připravit takovou sekanou. Naplnila jsem ji vajíčkem, párkem, okurkou a přidala jsem ještě kapii. Ta dala celému masu krásnou barvu. Určitě vyzkoušejte, bylo to vynikající.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Po česky sekaná, po slovensky fašírka.