Hermelíny si rozřízneme na půl a vnitřek vydlabeme a dáme stranou. Cibuli si nakrájíme na drobno, žampiony očistíme a nakrájíme na malé kostičky a salám si nakrájíme na malé čtverečky.
Na oleji si osmažíme cibulku, přidáme žampiony a necháme krátce osmažit. Přidáme salám a opět trochu osmažíme. Nakonec přidáme vnitřek hermelínu a necháme rozpustit. Odstavíme a necháme chvíli zchladnout.
Mezi tím si nachystáme do malého hrníčku koření s olejem. Natrháme si 4 ks alobalu a postupně potřeme z každého hermelínu jednu stranu nachystanou směsí a položíme na alobal.
Do každého kousku dáme zchladlou směs, přiklopíme druhou půlkou hermelínu a opět celé potřeme kořeněnou směsí s olejem. Zabalíme do alobalu a buď si ho ugrilujeme a nebo ho můžeme upéct v troubě.
Podáváme s rohlíkem či hranolkami. Přeji dobrou chuť..=)