Někdy dělávám papriku ve velkém hrnci na sporáku, dnes jsem vyzkoušela jiný způsob. Pekla jsem je v troubě ve vlastní šťávě. A samozřejmě i vnitřek bylo trochu jiný. Pouze mleté maso a nastrouhaný tvrdý sýr. Někdy jsem přidávala rýži, ale tyto papriky se mi zdají chutnější a šťavnatější. Určitě vyzkoušejte, s hromádkou šťouchaných brambor s osmaženou cibulkou a petrželkou je to bomba.
Někdy dělávám papriku ve velkém hrnci na sporáku, dnes jsem vyzkoušela jiný způsob. Pekla jsem je v troubě ve vlastní šťávě. A samozřejmě i vnitřek bylo trochu jiný. Pouze mleté maso a nastrouhaný tvrdý sýr. Někdy jsem přidávala rýži, ale tyto papriky se mi zdají chutnější a šťavnatější. Určitě vyzkoušejte, s hromádkou šťouchaných brambor s osmaženou cibulkou a petrželkou je to bomba.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě