Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě

Recept Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě

Přidal: , 14.9.2018

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy dělávám papriku ve velkém hrnci na sporáku, dnes jsem vyzkoušela jiný způsob. Pekla jsem je v troubě ve vlastní šťávě. A samozřejmě i vnitřek bylo trochu jiný. Pouze mleté maso a nastrouhaný tvrdý sýr. Někdy jsem přidávala rýži, ale tyto papriky se mi zdají chutnější a šťavnatější. Určitě vyzkoušejte, s hromádkou šťouchaných brambor s osmaženou cibulkou a petrželkou je to bomba.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.9.2018

Kategorie: Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

1 vaničkapaprik
500 gmletého masa
20 dkgtvrdého sýra (nebo směs na holanské řízky)
sůl, pepř
vejce
koření (grilovací ...dle chuti)

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Papriky omyjeme, odřízneme vršek a vyčistíme. Maso smícháme s nastrouhaným sýrem a kořením.
  2. Masem vyplníme připravené papriky a vložíme do pekáčku, podlijeme trochou oleje a vody, posypeme grilovacím kořením a dáme péct do trouby na 180°C.
  3. Pečeme 15-20 minut, poté je obrátíme, znovu posypeme a dopečeme dalších 15 minut.
  4. Příloha-šťouchané brambory s opečenou cibulkou a petrželkou.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit