Plněné žampiony masem a nivou

Recept Plněné žampiony masem a nivou

Přidal: , 13.11.2018

Kategorie: Hovězí, Vepřové, Maso, Oběd, 15 minutovky, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tak vyzkoušela jsem konečně i já nějakou tu rychlou chuťovku na oběd. Byly to plněné žampiony s nivovou nádivkou. Do mletého masa jsem přidala nivu. Pokud nemáte rádi nivu doporučuji použít jiný výrazný sýr, abyste to neměli příliš chuťově fádní. Například čedar, ten je z tvrdých sýrů celkem aromatický. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.11.2018

Kategorie: Hovězí, Vepřové, Maso, Oběd, 15 minutovky, Chuťovky

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

8 ksvětších žampionů
250 gmletého masa (mix vepřové a hovězí)
150 gnivy
1 ksčervená cibule
1 dclmléka
dle chutisůl, pepř, tymián
50 gmásla

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Žampiony očistíme a vykrojíme nožičky. Do každého kloboučku dáme kousek másla.
  2. V misce smícháme mleté maso, nivu, pokrájené nožičky žampionů, přidáme mléko, sůl, pepř a tymián.
  3. Žampiony naplníme připravenou směsí, nahoru položíme osminku cibule a dáme péct na 160 °C. Pečeme asi 30 min.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit