Domácí langoše jsou perfektním obědem i večeří. Nedávno jsme na ně dostali chuť, proto jsem narychlo zadělala kynuté těsto a osmažila je. Hotové byly téměř okamžitě a všichni jsme si na nich skvěle pochutnali. Autor: Jana Bednářová
Domácí langoše jsou perfektním obědem i večeří. Nedávno jsme na ně dostali chuť, proto jsem narychlo zadělala kynuté těsto a osmažila je. Hotové byly téměř okamžitě a všichni jsme si na nich skvěle pochutnali. Autor: Jana Bednářová
Nadýchané langoše chutnají výborně s kečupem a sýrem, ale doplnit je můžete i zakysanou smetanou nebo česnekem. Tím, že je připravuji pravidelně, přidávám jednotlivé suroviny od oka, ale tentokrát jsem je zvážila, abych se o tento recept mohla podělit.
Langoše chutnají nejlépe čerstvé a horké krátce po přípravě. Kromě kečupu a sýra je můžete doplnit i zakysanou smetanou nebo podávat čisté k některým hustším polévkám.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě