Toast je univerzální druh pečiva, které můžete použít k přípravě snídaně, svačiny nebo slavnostního občerstvení. Pokud si ho nechcete kupovat, můžete si ho upéct sami doma. Já jsem ho zkoušela podle tohoto receptu a výsledek byl více než vynikající.
Toast je univerzální druh pečiva, které můžete použít k přípravě snídaně, svačiny nebo slavnostního občerstvení. Pokud si ho nechcete kupovat, můžete si ho upéct sami doma. Já jsem ho zkoušela podle tohoto receptu a výsledek byl více než vynikající.
Čerstvý toast krásně voní a je dokonale nadýchaný. Obvykle ho používám k přípravě obložených chlebíčků, ale je skvělý i během běžných dnů, například jako příloha k masu. Velkou výhodou tohoto receptu je, že pečivo zůstane měkké hned několik dní. Můžete si tedy najednou upéct dva nebo tři bochníky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě