Kynutý švestkový koláč bez hnětení vám ušetří spoustu práce. Jednotlivé ingredience stačí vložit do mísy a nechat je na teplém místě pracovat. Poté těsto jen ozdobíte ovocem, drobenkou a dáte péct. Výsledný koláč je měkký, nadýchaný a rozplývá se v ústech.
Kynutý švestkový koláč bez hnětení vám ušetří spoustu práce. Jednotlivé ingredience stačí vložit do mísy a nechat je na teplém místě pracovat. Poté těsto jen ozdobíte ovocem, drobenkou a dáte péct. Výsledný koláč je měkký, nadýchaný a rozplývá se v ústech.
Do kynutého koláče můžete použít čerstvé i sterilizované švestky. Případně můžete experimentovat a vyzkoušet meruňky nebo borůvky. Pokud nechcete, aby ovoce spadlo na dno koláče, obalte jej před použitím v mouce nebo strouhance.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě