Pohankové karbanátky

Recept Pohankové karbanátky

Přidal: , 19.1.2015

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Maso se nahradí pohankou a také jsou fantastické. Změna je někdy vhodná a tato je i chutná. Mňam!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 19.1.2015

Kategorie: Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

SUROVINY NA 15 PORCÍ:

200 gpohanka
1 kscibule menší
1 lžícemáslo
600 mlvoda
50 gstrouhanka
2 ksvejce
100 gtvrdý sýr
trochusůl
trochumajoránka
podle chutipodravka
podle chutipepř
100 mlolej na smažení
100 gstrouhanka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na másle osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme pohanku, kterou jsme opláchli vodou a osmahneme, zalijeme vařící vodou, osolíme a uvaříme na hustou kaši. Necháme vychladnout.
  2. Do vychladlé kaše přidáme strouhanku, vejce, sůl, majoránku, pepř, trochu Podravky a na hrubo nastrouhaný tvrdý sýr. Může se přidat i česnek podle chuti. Vše dobře promícháme a vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme v horkém oleji.
  3. Podáváme s bramborami a zeleninovou oblohou. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Blažena Sadovská

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit