Tentokrát jsem se rozhodla pro trochu jinou verzi klasiky – místo hrnků jsem použila sklenice a výsledek? Úplně perfektní! Sklenice od zavařeného masa z Lidlu jsou na knedle jako stvořené. Mají rovný tvar, hladké stěny a knedle z nich po uvaření krásně samy vyskočí. Autor: Jitka Smejkalová
Tentokrát jsem se rozhodla pro trochu jinou verzi klasiky – místo hrnků jsem použila sklenice a výsledek? Úplně perfektní! Sklenice od zavařeného masa z Lidlu jsou na knedle jako stvořené. Mají rovný tvar, hladké stěny a knedle z nich po uvaření krásně samy vyskočí. Autor: Jitka Smejkalová
Pokud máte rádi jednoduché, ale spolehlivé recepty, tyto knedle si zamilujete. Stačí pár běžných surovin, trochu trpělivosti a na světě je dokonalá příloha, kterou můžete podávat k různým jídlům. Ve srovnání s klasickým receptem jsem knedlíky dělala z poloviční dávky, což vyšlo na 6 sklenic. My je budeme mít ke Staročeskému kuthanu podle kuchaře Pepy Nemravy.
Knedle jsou univerzální a můžete je podávat s různými druhy masa. Skvělé jsou například k této krkovičce na houbách.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě