Česneková polévka je dokonalým obědem i večeří. Já jsem k ní tentokrát připravila opečenou slaninu a máslové krutony, které ji perfektně doplnily. Určitě ji vyzkoušejte i vy. Zamilujete si ji na první ochutnání. Autor: Ivana Reisingerová
Česneková polévka je dokonalým obědem i večeří. Já jsem k ní tentokrát připravila opečenou slaninu a máslové krutony, které ji perfektně doplnily. Určitě ji vyzkoušejte i vy. Zamilujete si ji na první ochutnání. Autor: Ivana Reisingerová
Česnekovou polévku jsem doteď vždycky vařila z čerstvého česneku. Nedávno jsem ale narazila na recept na tuto verzi s pečeným a musím říct, že výsledek je ještě lepší. Pokud se vám nechce dělat k polévce krutony, můžete je klidně nahradit čerstvým pečivem. Já moc ráda připravuji domácí rohlíky podle tohoto receptu.
Hotovou polévku dozdobte slaninou a máslovými krutony. Kromě toho ji můžete posypat i natí. Máte chuť ještě na nějakou dobrou a sytou polévku? Vyzkoušejte tuto krémovou z dýně Hokkaido.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě