Chtělo to pořádný kus masa a nakonec z toho vznikla pomalu pečená dobrůtka, která nemá u nás doma konkurenci. Pokud nám chybí masová chuť, sáhnu stále po tomto receptu. Trvá to sice trochu déle, dokud se krkovice upeče, ale určitě to stojí za to čekání. Při pečení voní celý byt. Někdo to je pouze s chlebem jako my a někdo k tomu dělá ještě domácí kynutý knedlík, případně kysané zelí. Autor: Triniti
Chtělo to pořádný kus masa a nakonec z toho vznikla pomalu pečená dobrůtka, která nemá u nás doma konkurenci. Pokud nám chybí masová chuť, sáhnu stále po tomto receptu. Trvá to sice trochu déle, dokud se krkovice upeče, ale určitě to stojí za to čekání. Při pečení voní celý byt. Někdo to je pouze s chlebem jako my a někdo k tomu dělá ještě domácí kynutý knedlík, případně kysané zelí. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě